FILM I TEATAR

Jeste li već pogledali ‘Red Notice’, film o kojem se ne prestaje pričati?

Još jedan naslov kojeg jedva čekamo pogledati!

Iako smo već pomalo navikli da nam Netflix iz tjedna u tjedan 'servira' nove serije, dokumentarce ili pak filmove, moramo priznati da neke iščekujemo s velikim nestrpljenjem. Film ‘Red Notice' je i tijekom samog snimanja izazvao veliko zanimanje javnosti i to prije svega zbog zvučne glumačke postave, a sada kada je konačno i dostupan za gledanje, imamo ideju kako provesti večer!

Kao što smo spomenuli, zvučna imena, ali i pozamašan budžet pred ovaj film postavili su velika očekivanja, a budući da je riječ o akcijskoj tematici, publika očekivano želi dinamične scene koje će zadržati pažnju od prve do posljednje minute. Gal Gadot, Ryan Reynolds i Dwayne The Rock Johnson su glumačka imena koja nam ulijevaju povjerenje i moramo priznati da nismo ostali razočarani. Film je prepun zanimljivih scena, zapleta i raspleta, a ne nedostaje niti humorističnih konverzacija koje će vas nasmijati.

Radnja filma bazirana je na životima kradljivca umjetnina, a The Rock koji glumi FBI agenta, pokušava uhvatiti osobu koja se krije iza imena The Bishop. U tome pomoć traži kod drugog kradljivca umjetnina te njih dvoje pokušavaju uhvatiti The Bishopa iz kojeg se zapravo krije žena. Režiju filma potpisuje Rawson Marshal Thurber, stoga želite li večer provesti u akcijskim minutama, s odabirom ovog filma nećete pogriješiti!

U nastavku pogledajte trailer!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 12.11.2021. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p