FILM I TEATAR

Jeste li već pogledali ‘Stuck Together’, urnebesnu francusku komediju koja je nedavno stigla na Netflix?

Simpatičan film koji će vas dobro nasmijati!

Jedna od omiljenih streaming platforma ovog puta ponudila je još jedan u nizu odličnih filmova light tematike koju su tu da nam skrenu misli sa svakodnevnih obaveza, opuste i nasmiju. Tako odnedavno na Netflixu možete pogledati urnebesnu francusku komediju ‘Stuck Together’, stoga ako ne znate kako provesti tmurne kišne dane, predlažemo da se udobno smjeste na kauč i uživate u humorističnim filmskim minutama!

Iako se možemo složiti kako nam je već svima preko glave pojmova poput pandemije i lockdowna, ova odlična komedija sigurno će vas dobro nasmijati. Naime, film Danyja Boona prati priču obitelji koja živi u Parizu, a koja tijekom lockdowna u jeku pandemija biva izložena razno raznim izazovima i preprekama.

No, sve to prikazano je na vrlo zanimljiv i dinamičan način jer do izražaja dolaze karakteri glavnih protagonista koji nisu u mogućnosti napustiti svoj dom i jednostavno moraju nekako funkcionirati. Isto tako, valja naći zajednički jezik i s ostatkom stanara u zgradi, stoga možete biti sigurni da smiješnih situacija neće nedostajati. Film je službeno dostupan za gledanje od 20. listopada, pa predlažemo da ga već danas pogledate u omiljenom društvu i pritom se dobro nasmijete!

U nastavku donosimo i službeni trailer!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 22.10.2021. u 12:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p