FILM I TEATAR

Jeste li već pogledali 'Tiny Pretty Things', novu seriju na Netflixu koja nas je oduševila na prvu?

Još jedan sjajan naslov koji neće razočarati!

Unazad nekoliko godina online streaming servisi postali su obavezna destinacija svih zaljubljenika u filmove, ali ponajviše serije. Upravo zato, možemo se složiti da je izbor primamljivih naslova i više nego odličan, a onaj najnoviji koji možete pronaći na omiljenom Netflixu dinamična je priča o baletu, ali i međusobnim odnosima koji se svakodnevno isprepliću kreirajući intrigante situacije.

'Tiny Pretty Things' je ime nove odlične dramske serije koju možete pogledati na Netflixu, a čiju režiju potpisuje Michael MacLennan. Serija započinje poprilično tajnovito, odnosno nerazriješenim padom mlade perspektivne balerine s krova baletne škole. Okolnosti njezina pada ostaju nerazriješene, ali kako bi se 'popunila rupa' na njezino mjesto dolazi nova baletna nada koja vrlo brzo i sama saznaje da mjesto na kojem se nalazi krije brojne tajne. Iako su glavni likovi tinejdžeri, riječ je seriji koja ukazuje na razne predrasude, diskriminaciju i obrasce naučenog ponašanja koji su vidljivi u svim društvenim porama, a element tajnovitog pokušaja ubojstva seriji podaruje dodatnu dinamiku i otvara pitanje tko bi mogao biti potencijalni ubojica.

Osim zanimljive radnje, serija obiluje i sjajnim plesnim brojevima, a za koje su zaslužni profesionalni plesači/glumci od kojih valja istaknuti imena kao što su Kylie Jefferson, Brennan Clost, Barton Cowperthwaite, Casimere Jollette, Daniela Norman i mnogi drugi. Prva sezona od deset epizoda je već dostupna na Netflixu, pa predlažemo da se još danas smjestite na udoban kauč, pripremite ukusne zalogaje i uživate!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 28.12.2020. u 11:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p