FILM I TEATAR

Jeste li već pogledali trenutno najgledaniji dokumentarac, onaj o Paris Hilton?

Uvid u život jedne od prvih 'it' djevojaka!

Unatoč tome što možda ne želimo priznati, uvijek nam je zanimljivo zaviriti u živote poznatih ličnosti koje svojom pojavom i ponašanjem intrigiraju javnost. Paris Hilton jedna je od prvih i najpoznatijih celebrityja bez pokrića, 'it' djevojka iz bogate obitelji koja je neprestano šokirala, ali sada imamo priliku vidjeti što se krije iza persone koju je Paris Hilton predstavila svijetu!

Paris Hilton je ličnost o kojoj svatko ima nešto za reći. Dok je nekima iznimno simpatična, drugi ne dijele isto mišljenje, već naprotiv, preziru bilo kakav oblik njezine djelatnosti i pojave. Neupitna je činjenica kako je Paris odrasla u izobilju koje joj je pružilo sve na svijetu i otvorilo brojna vrata, ali nerijetko i zatvorilo. Upravo to, druga strana priče je ono što dokumentarac koji možete pronaći na You Tubu želi pokazati. The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris govori o brojnim nepoznatim činjenicama iz života starlete, a jedna od najzanimljivijih je ona koja potvrđuje da je Paris kakvu svijet poznaje tek dobar marketinški trik, predstava i zapravo bijeg od 'savršenog života razmažene bogatašice'.

Postavlja se pitanje zašto bi netko s tako lagodnim životom poželio bježati i od čega, ali odgovor se krije u kreiranju obrambenog mehanizma koji je Paris razvila kako bi se oduprijela od mentalnog, ali i fizičkog zlostavljanja koje je proživljavala u internatima kao tinejdžerica. Život naizgled glupe plavuše u ružičastom svijetu postao je paravan za sve što se događalo u pozadini, stoga predlažemo da ako već niste, svakako pogledate ovaj zanimljiv dokumentarac koji baca pose novo svjetlo na sve i još jednom podsjeća da zaključivati 'u prazno' nikad nije donijelo ništa pozitivno!

Dokumentarac možete poledati u nastavku!

Foto: Getty Images, Yutube
Objavljeno: 16.09.2020. u 11:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p