FILM I TEATAR

Još malo izlazi jedan od najiščekivanijih dokumentaraca godine!

Važna tema s jasnom porukom!

Eating Our Way to Extinction’ ime je novog dokumentarca o kojem se ne prestaje pričati, a sve zbog poprilično potresite i aktualne tematike. Naime, riječ je klimatskim promjenama koje su unazad nekoliko desetljeća sve veće, a paradoksalno tome, ljudski interes sve manji. Ipak, postoje pojedinci koji itekako brinu o okolišu što je u konačnici briga o nama samima, a sada je krajnji trenutak da o ovoj gorućoj temi svi saznamo nešto više.

‘Eating Our Way to Extinction’ izlazi 16. rujna, a uz klimatske promjene, bavi se i temom globalne proizvodnje hrane, ovisnosti o fosilnim gorivima, ali i brojnim drugim održivim temama. Također, još jedan od razloga zašto se o ovom dokumentarcu govori jer i činjenica da ćemo u istome gledati neke od najvećih svjetskih zvijezda. Tako će, uz brojne druge, Leonardo DiCaprio, Sir Richard Branson i Kate Winslet biti jedni od glavnih protagonista, dok režiju potpisuju braća Ludo i Otto Brockway.

Iako još nije izašao, ovaj dokumentarac se prema najavi čini prije svega poticajan i motivirajuć da promjenamo pomalo letargične stavove i mišljenja, a vjerujemo da će u tome pomoći stvarni problemi koji su prezentirani na vrlo pristupačan i realan način. Ovaj dokumentarac je odlična prilika za ‘otvaranje očiju’, stoga je svakako vrijedan gledanja jer ne sumnjamo da će ostaviti duboki utisak.

U nastavku pogledajte i službeni trailer!

Foto: IMDb, Youtube, Unsplash
Objavljeno: 25.08.2021. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p