FILM I TEATAR

Još malo stiže dokumentarac o životu legendarnog Anthonyja Bourdaina!

Dokumentarac kojeg ne propuštamo!

'Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain' ime je najnovijeg dokumentarca o čuvenom Anthonyju Bourdainu, chefu, autoru i televizijskom licu. Anthony je tijekom svog života ostavio velik utisak na mnoge te ih svojim dinamičnim životom vječno inspirirao. Iako je preminuo 2018., zanimanje za ovog poznatog chefa i dalje ne jenjava, stoga nas vijest o snimanju novog dokumentarca nije nimalo iznenadila.

'Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain' u kina dolazi 16. srpnja, a premijerno će biti prikazan na Tribeca Film Festivalu. Priča dokumentarca prati najzanimljivije crtice Anthonyjeva života s naglaskom na nešto intimniji i personalniji put. Također, vidjet ćemo i što je to ‘ono nešto’ zbog čega je ovaj chef postao svjetski poznata zvijezda, kako je mijenjao kulturu i pomicao granice visoke i street kuhinje te vjerujemo još mnogo toga. Režiju dokumentarca potpisuje oskarovac Morgan Neville, a isto tako, u dokumentarcu će se pojaviti brojna poznata gastro lica kao što je primjerice chef Éric Ripert koji će dati svoj pogled i osvrt na Anthonyev rad i ostavštinu, a ne sumnjamo da će se pojaviti još zanimljivih sugovornika, kao i autentičnih snimki koje će dodatno doprinijeti kvaliteti dokumentarca.

Dok dokumentarac i službeno ne stigne u kina, u nastavku donosimo trailer koji će vas sigurno dodatno potaknuti na gledanje!


Foto: IMDb, Youtube, Instagram
Objavljeno: 12.06.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p