FILM I TEATAR

Kultni film nagrađen Oscarom dobiva svoj nastavak u obliku televizijske serije!

Nove epizode napetog trilera koje jedva čekamo

Poznata knjiga autora Thomasa Harrisa objavljena je davne 1988. godine, a samo tri godine kasnije postala je hit film koji osvaja publiku i danas, a koji je donio glavnoj glumici Jodie Foster Oscara za najbolju glumicu, a samoj priči Oscara za najbolji film.

Televizijski nastavak filma Kad jaganjci utihnu uskoro će dobiti svoj nastavak, potvrdila je televizijska kuća CBS. Nastavak je zapravo televizijska serija koja u centar stavlja FBI agenticu Clarice Starling, a koju je u filmu utjelovila legendarna Jodie Foster. Serija se neće baviti Hannibalom Lecterom, likom koji je svakako obilježio kultni film, već će u potpunosti biti posvećena liku agentice Clarice, po kojoj je sama serija i dobila ime. Prije gotovo osam godina planirala se serija koja bi se bavila upravo likom i životom agentice Clarice, a koja nažalost nikada nije izrealizirana. Sada će, i dalje nepoznata, glumačka ekipa dobiti priliku nastaviti priču ženskog junaka koji se nastavlja boriti protiv najvećih nasilnika i kriminalaca.


Snimanje serije je u tijeku, a konkretni datumi izlaska prve epizode još nisu poznati. U svakom slučaju, veselimo se pratiti nastavak kultnog filma i ne sumnjamo da će nas ponovno oduševiti!

Foto: imdB
Objavljeno: 14.01.2020. u 12:12
Tagovi: film, serija, tv serija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p