FILM I TEATAR

Ljubitelji ste hit serije ''Normal People''? Onda će vas oduševiti serija o prvom romanu spisateljice Sally Rooney!

Poznati roman ''Conversation With Friends'' postaje TV serija

Mnogo prije no što je ekranizacija romana poznate spisateljice Sally Rooney ''Normal People'' osvojila srca gledatelja širom svijeta, raspravljalo se o tv adaptaciji Roonyjeve debitantske knjige ''Conversations With Friends'' , a čini se da je napokon došao trenutak da spomenuta serija i ugleda svijetlo dana.

U nedavno objavljenom intervjuu Hollywood Reporta, izvršni producent koji stoji iza hit serije ''Normal People'' potvrdio je da je nova TV serija, ''Conversation with frends'', u fazi snimanja. Iza nove serije stoji već poznati tim zaslužan za sjajnu TV adaptaciju ''Normal People'' koja je u kratkom roku postala najgledanija serija na Hulu streaming servisu. Upravo zato, ne sumnjamo da će i najnovija Sally Rooney adaptacija biti jednako intrigantna, zanimljiva i napeta. Iako se radnja priče u romanu ''Razgovori s prijateljima'' na mnogo načina razlikuje od ''Normal People'', zaplet je prilično sličan; i u ovoj seriji svjedočit ćemo ljubavnoj priči dvoje studenata, no uz mnogo zamršenije obrate i sporedne priče. "Očigledno je da se radi o sestrinskoj seriji ''Normal People'' ekranizacije, no s druge strane ''Conversation with Friends'' će biti potpuno drugačija drugačija. Ukratko, ako vam se imalo svidjela serija ''Normal People'', tada vas čeka prava poslastica koja će vas prikovati uz male ekrane'', poručio je producent serije, Ed Guiney.

Iako još točan datum premijere nove serije nije poznat, tim koji stoji iza najnovije Sally Rooney ekranizacije poručuje kako ćemo vrlo brzo imati priliku gledati još jednu TV adaptaciju sjajnog romana. Dotada, savjetujemo da se bacite na čitanje Sallynog romana prvijenca koji će vas, bez imalo sumnje, osvojiti već nakon nekoliko redaka.

Foto: imdB
Objavljeno: 14.05.2020. u 15:59
Tagovi: Knjiga, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p