FILM I TEATAR

‘Love Hard’ je romantična božićna komedija koju jedva čekamo pogledati!

Zabavna radnja prepuna simpatičnih zapleta!

Iako nas do Božića dijeli nešto manje od mjeseca, mi već sad jedino što gledamo su filmovi blagdanke tematike. Tako je ovog puta u fokusu neodoljiva romantična komedija s Ninom Dobrev u glavnoj ulozi, a čiji nam se je trailer toliko svidio da ne možemo dočekati pogledati cijeli film!

‘Love Hard’ ime je nove simpatične božićne komedije koja je na Netflix stigla 20. studenog, a čija glumačka postava osim Dobrev, uključuje i imena poput Darrena Barneta, Jimmy O. Yanga, Jamesa Saitoa i dr. Naime, radnja prati priču djevojke Natalie koja je nepopravljivi romantičar, ali koja svoju srodnu dušu pokušava pronaći preko online dating aplikacija. Tada upoznaje Taga, ili bar ona tako misli, odlazi u New York,  no ispostavlja se da Tago nije onaj kojim se predstavlja, barem vizualno.

Naime, Tago je zapravo Josh, njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva koji je posudio njegove fotografije, ali sada Natalie inzistira na upoznavanju s pravim Tagom. Tada kreće pregršt zanimljivih avantura koje će vas dobro nasmijati, ali i podsjetiti da je ono unutra puno bitnije od same vanjštine. Ova romantična komedija smještena je u blagdansko doba, stoga je estetika filma vrlo ugodna i opuštajuća, a sjajni karizmatični glumci i fluidna radnja, dodatno će vas relaksirati i zabaviti, stoga ne sumnjamo da ćete s uživati u svakoj minuti.

U nastavku pogledajte najavu filma!

Foto: Netflix, IMDb
Objavljeno: 28.11.2021. u 16:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p