FILM I TEATAR

'Mank' je nova hit drama koju ćete pogledati u jednom dahu!

Naslov poznatog redatelja koji smo jedva dočekali!

Nakon ljetnih mjeseci u kojima smo pomalo zaboravili na filmove i serije te se prepustili uživanju u beskonačnom kupanju i sunčanju, početak rujna savršen je trenutak da se pripremite za odlične naslove koji stižu. Jedan od takvih svakako je Mank, dugoočekivani film poznatog redatelja Davida Finchera koji potpisuje i veliki blockbuster Gone girl koji je osvojio srca publike, ali i kritike!

Sa sigurnošću možemo reći kako je Netflix jedan od vodećih streaming servisa, pa sukladno tome nimalo ne čudo što se dugoočekivani filmski naslovi prvo pojavljuju upravo ondje. Kao što smo spomenuli, ovog puta riječ je o drami Mank, odnosno autobiografskoj priči koja prati život scenarista Hermana Mankiewicza i njegovog filmskog puta koji je zaslužan za jedan od najvećih filmova u svjetskoj kinematografiji, a to je pogađate, Citizen Kane.

 Film prati razvoj i nastanak ovog kultnog naslova, ali i odnos autora s Orsonom Wellesom koji je bio poprilično zamršen. Filmska postava uključuje glumačka imena kao što su Amanda Seyfried, Lily Collins, Gary Oldman i mnogi drugi., dok scenarij potpisuje Jack Fincher. Iako još uvijek ne znamo točan datum kada će film biti dostupan za gledanje, sukladno najavama pretpostavljamo da će to u svakom slučaju biti do kraja godine, a do tada jedino što možemo je s nestrpljenjem iščekivati ovaj odličan film!

Foto: IMDb, Instagram
Objavljeno: 07.09.2020. u 12:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p