FILM I TEATAR

Mini serijal o jednom od najozloglašenijih serijskih ubojica ikad!

Još jedna dokumentarna priča koja ledi krv u žilama!

Vjerujemo da ste primijetili kako je u posljednje vrijeme Netflix prepun true crime dokumentaraca koji nas uvode u misteriozan svijet nekih od najgorih zločina. Tako smo se, nakon što smo pogledali serijal o Cecil Hotelu, odlučili i dalje zadržati na području Los Angelesa i to uz uzbudljive minute dokumentaraca o Richardu Ramirezu, serijskom ubojici koji nije imao tip žrtve, već je ubijao sve pred sobom!

'Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer' je dinamičan dokumentarac koji dolazi u četiri nastavka, a govori o strašnim događajima koji su pogodili područje Los Angelesa 80-ih godina. Glavni protagonist radnje je Richard Ramirez koji je poznat po tome što nije imao tip žrtve, potpis ili lajtmotiv, već je ubijao poprilično kaotično i bez reda što je u većini slučajeva odlika serijskih ubojica-psihopata. Ramirez se nije libio niti žena, muškaraca, djece, dana ili noći, a njegovi zločini uključivali su i pedofiliju. Ovaj jezivi ubojica dugo je sijao strah, a činjenica da policija i istražitelji nikako nisu uspijevali otkriti ono nešto što će ih dovesti ubojici, dodatno je stvarala tenzije i napetost među stanovništvom. Dokumentarac nas upoznaje sa zločinima koje je Ramirez počinio, ali nažalost ne otkriva odgovor na pitanje zašto je ubojica to činio jer, čini se, odgovor ostaje nepoznat i istražiteljima. 'Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer' je vrlo dinamičan i zanimljiv dokumentarac koji će se dopasti svim ljubiteljima pravih kriminalističkih priča, a uvjerljivi prikaz i minimalno cenzure dodatno daju na kvaliteti ovoj priči, kao i zadiranje u Ramirezovo djetinjstvo koje je vrlo izgledno utjecalo na formiranje psihopatske ličnosti s tragičnim ishodima.

Ovaj sjajan dokumentarac dostupan je na Netflixu pa ako niste, predlažemo da ga pogledate već danas jer ne sumnjamo da će vas zaintrigirati!

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 17.03.2021. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p