FILM I TEATAR

Na Netflix dolazi film za koji se već sad predviđa oskarovska nominacija!

A stigao je i prvi službeni trailer!

Već je dobro poznato da obožavamo najave novih filmova, a pogotovo kada dolaze na omiljene streaming servise čiji sadržaj pratimo iz udobnosti vlastitog doma. Tako je ovog puta riječ o filmu 'Malcom&Marie' sa Zendayom u glavnoj ulozi, stoga ne sumnjamo da je ostatak glumačke ekipe jednako sjajan, baš kao i sama radnja filma.

Zendaya je glumica mlađe generacije koja nas je već osvojila svojim glumačkim sposobnostima u popularnoj seriji 'Euphoria' za koju je nagrađena i prestižnim Emmyjem. Ipak, sada ćemo ovu perspektivnu glumicu gledati na filmu i to u ulozi Marie koja se zajedno sa svojim dečkom Malcolmom suočava s raznim preprekama u vezi i svemu što ona donosi. Film je režirao Sam Levinson, dok su Zendaya i John David Washington producenti, pa smo sigurni da možemo očekivati veliku filmsku poslasticu koja neće razočarati baš nikoga.

Također, uz sjajnu glumačku postavu film već sada prati 'dobar glas' i predviđanja su čak oskarovska, stoga ako doista bude tako, Zendaya ima priliku biti nominirana u čak dvije prestižne kategorije. Za 'Malcome&Marie' ističu da nije ljubavni film, već film o ljubavi, a budući da je uspješno snimljen u doba najveće karantene i to bez posljedica, dodatno nam govori o žaru i volji koji su u njega uloženi. Film na Netflix stiže 5. veljače, a do tada pogledajte odličan trailer koji će vas sigurno potaknuti da datum izlaska nikako ne zaboravite!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 12.01.2021. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p