KULTURA

Na Netflix je stigao kontroverzni show ''Too Hot Too Handle'' i potpuno zaludio gledatelje!

Reality show o kojem se ne prestaje pričati

Sjećate se vremena kada je Big Brother bio uvjerljivo najkontroverznija i najpopularnija reality emisija čije su inačice obišle svijet u rekordno kratkom roku? Ako vam nedostaje zabavnog sadržaja takvog formata, sigurni smo kako vas je oduševio novi reality show koji se počeo prikazivati još 2020. godine, a čija je najnovija sezona upravo stigla na Netflix - Too Hot Too Handle.

Too Hot to Handle je američko-britanski reality show za upoznavanje koji je nastao u produkciji kuće Talkback i Thames. Prva sezona serije od osam epizoda objavljena je na Netflixu 17. travnja 2020. i postala je neviđeni hit među gledateljima diljem svijeta! Voditeljica je virtualna asistentica po imenu "Lana", a cijeli show se vrti oko 10 odraslih osoba koji nisu u stanju uspostaviti dugotrajne, stabilne odnose već su navikli na prečesto mijenjanje partnera, partijanje i eksperimentiranje s alkoholom. Smješteni zajedno u kući četiri tjedna ovi mladi i mahom fizički atraktivni kandidati moraju proći razne izazove, a pritom im je zabranjeno ljubljenje, seksualni kontakt ili samozadovoljavanje. Natjecatelji počinju s glavnom nagradom od 200.000 dolara koja se umanjuje svaki put kada se ''ljubavno'' pravilo prekrši.

U siječnju 2021., serija je obnovljena za još dvije sezone, a obje su snimane uzastopno usred pandemije COVID-19 na otocima Turks i Caicos. Prva polovica druge sezone objavljena je 23. lipnja 2021., nakon čega slijedi druga polovica sljedećeg tjedna 30. lipnja 2021. treća sezona 19. siječnja 2022. koja je upravo na samom vrhu u trendingu Netflixa!

Foto: Netflix
Objavljeno: 25.01.2022. u 08:30
Tagovi: Netflix

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p