FILM I TEATAR

Na Netflix je stigao remake kultne meksičke sapunice koju ste sigurno gledali!

Jeste li ju već pogledali?

Zakoračili smo u period godine u kojem tijekom večernjih sati najviše volimo uživati u najdražem filmu ili seriji, omotati se dekicom i opskrbiti slatkišima. Upravo zato, jako nas veseli što jedan od najpopularnijih streaming servisa neprestano ‘izbacuje’ neke nove naslove, a ovog puta riječ je, vjerovali ili ne, o - meksičkoj sapunici.

‘The Five Juanas’ ime je nove Netflixove serije s elementima trilera koja je snimljena prema klasiku Bernarda Romera. Naime, postoje već četiri verzije ove poznate sapunice, a ona koju odnedavno možete gledati na Netflixu, odlična je adaptacija za sve one koji vole zamršene radnje, ali ipak u nešto sofisticiranijem izdanju. ‘The Five Juanas’ prati priču petero djevojaka koje dijele isto ime, ali i madež na tijelo što daje naslutiti kako je riječ o sestrama. Naravno, otac je nepoznat, ali vrlo brzo raspliće se klupko koje nas uvodi u dinamične radnje u kojima glavnu riječ igra osveta.

U glavnim ulogama gledamo imena kao što su Zuria Vega, Renata Notni, Oka Giner, Sofia Engberg i Juana Arias, a scenarij potpisuju Jimena Romero i Alejandro Reyes. Ova serija tipičan je primjer meksičke sapunice, stoga želite li uživati u intrigantnim minutama, nikako je nemojte propustiti!

U nastavku donosimo trailer, a serija je od 6.10. i službeno dostupna na Netflixu, stoga s gledanjem možete krenuti već danas!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 08.10.2021. u 11:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p