FILM I TEATAR

Na Netflix stiže 'Hubie Halloween', urnebesna komedija s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi!

Sjajan film koji će vas dobro zabaviti!

Pred nama je jesenski period godine, što znači da je idealan trenutak da nešto pažljivije istražite koji nas to novi filmski i TV naslovi očekuju. Budući da je još malo Noć vještica, ovog puta za oko nam je zapela nadolazeća komedija koju ćemo uskoro gledati na Netflixu i vjerujemo, jako dobro nasmijati!

Adam Sandler poznati je američki komičar čijim se filmovima uvijek iznova veselimo jer je riječ o pitkim radnjama koje su tu da poprave raspoloženje i zabave. 'Hubie Halloween' na Netflix dolazi 7. listopada, a riječ je o filmu čija radnja prati Hubija koji u svom gradu svake godine vodi računa da Halloween protekne bez ikakvih problema, ali ove godine tajnoviti ubojica izgubio se u Salemu te je na stanovnicima da zaštite sve ostale građane i spriječe bilo kakve nedaće.

Osim Sandlera, glumačka postava krije još pokoje zvučno ime, pa ćemo tako gledati Julie Bowen, Raya Liotta, Noah Schnapp, Stevea Buscemi, Mayu Rudolph, Tima Meadowsa i mnoge druge koji će ovu filmsku priču zaokružiti na pravi način. Ova dinamična i razigrana komedija idealan je odabir za laganu filmu večer u kojoj smijeha neće nedostajati, a kako bi sve prošlo u najboljem redu, ne zaboravite pripremiti najdražu dekicu i hranu te naravno, uživati!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 30.09.2020. u 11:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p