KULTURA

Najbolje serije koje u veljači stižu na Netflix!

Uzbudljivi naslovi koje vrijedi pogledati

Siječanj, po mnogima uvjerljivo najdepresivniji mjesec u godini, bliži se svom kraju. A, ako ste i vi jedni od onih koji tmurne, zimske večeri najviše vole provesti pod najdražom dekicom, gledajući omiljenu TV seriju, onda smo sigurni kako ste uživali u siječanjskoj ponudi omiljenog streaming servisa - Netflixa koji je jednako bogat, ako ne i bogatiji, sadržaj pripremio za nadolazeći mjesec.

Iako veljača obično prolazi u znaku Valentinova, Netflix je za svoje gledatelje ove godine pripremio zaista široku lepezu različitih naslova i žanrova među kojima će baš svatko pronaći nešto po svom guštu. Netflix je još u siječnju najavio dugočekivane druge sezone hit serija, uključujući Space Force (sa Steveom Carellom u glavnoj ulozi) i Sweet Magnolias koje stižu upravo u veljači, uz nekoliko potpuno novih, originalnih serija uključujući dugoočekivani naslov o kojem se ne prestaje pričati - ''Inventing Anna.'' Potpuni popis serija, ali i filmova koji u veljači stižu na Netflix potražite na linku , a mi smo u nastavku izdvojili tri najbolje serije o kojima se ne prestaje pričati, a koje jedva čekamo!Inventing Anna

Dugoočekivana serija o kojoj se u posljednje vrijeme ne prestaje pričati kritičari najavljuju kao jednu od najzanimljivijih serija koja će osvojiti gledatelje već u prvoj epizodi! Ova napeta priča prati novinarku koja počinje istraživati slučaj bogate nasljednice koja se prevarom uvukla u krugove njujorške društvene elite. Ova limitirana serija prikazuje intervjue koje novinarka provodi sa žrtvama ove prevarantice, a čija će vas iskustva prikovati za male ekrane!


Vikings: Vahalla


Bilo da ste ljubitelj povijesti ili znate samo za ime Leif Erickson iz jedne od mnogobrojnih epizoda Spužva Boba, spin-off History Channela Vikings: Valhalla zasigurno će biti apsolutni hit među gledateljima. Prateći Vikinge dok haraju Europom, serija prikazuje neke od najpoznatijih nordijevaca, prateći njihovu ostavštinu zajedno s novim razvojem civilizacije, poput podrijetla nordijskog poganizma. Bogata povijest nordijaca uz zanimljive priče ''malih'' ljudi te njihove međusobne odnose koje prate neočekivani obrati pretvaraju ovu seriju u ozbiljnu dramsku priču koju ćete obožavati gledati.


The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window

Ako su vam nedostajale parodije na horor filmove (poput Scary Movie klasika), onda će vas ova nova serija iz produkcije Netflixa potpuno oduševiti! Kristen Bell preuzela je ulogu žene na prozoru koja voli piti vino i promatrati svoje susjedstvo, a koja ujedno vjeruje da je svjedočila ubojstvu. Iako se radi o hororu, ova priča prožeta je britkim humorom i neočekivanim obratima koji će vas itekako nasmijati, ali i natjerati da se zapitate o kakvom žanru je zaista riječ?


Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 20.01.2022. u 15:47
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p