FILM I TEATAR

Najdraži glumački duo ponovno će utjeloviti glavne likove u nastavku filma ''Call Me By Your Name''!

Timothée Chalamet i Armie Hammer ponovno u ulogama Elia i Olivera!

Prošle su gotovo tri godine otkako su Timothée Chalamet i Armie Hammer svojim ulogama u hit filmu ''Call Me By Your Name'' potpuno osvojili publiku, a javnost od tada ne prestaje raspravljati o nastavku filma, kao i o mogućem povratku poznatih glumaca na male ekrane.

Napokon je potvrđeno; redatelj Luca Gaudagnino ponovno se vraća kako bi režirao adaptaciju nastavnog romana Andrea Acimana pod nazivom ''Find me'', a zajedno s njime, na veliko zadovoljstvo svih gledatelja, Chalamet i Hammer ponovno će zaigrati u ulogama omiljenog Elia i Olivera. U razgovoru za francuske novine La Repúblic, Gaudagnino je poručio: "Naravno da sam htio ponovno raditi sa dobro poznatom postavom koja uključuje Timothéea Chalameta, Armiea Hammeroma, Michaela Stuhlbargoma (koji glumi Eliovog oca, Samuela) te ostalih likova – i svi će se ponovno pojaviti u novom filmu.'' Nastavak filma očekivan je otkako je autor Aciman najavio novi roman u prosincu 2018. godine, no još uvijek nije poznato hoće li filmska adaptacija slijediti radnju knjige.

Osim što se priprema za reprizu svoje uloge kao Elio, Chalamet bi također trebao glumiti u nadolazećem filmu Wesa Andersona "The French Dispatch", ali i preuzeti ulogu Boba Dylana u novom biopskom filmu o pjevačevom ranom životu, pod nazivom ''Going Electric''.

Foto: imdB
Objavljeno: 03.04.2020. u 14:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p