FILM I TEATAR

Najnovija Netflixova serija o kojoj se ne prestaje pričati!

Serija koju će obožavati svi ljubitelji misterija i trilera

Iako smo svi već navikli na velik izbor TV serija koje Netflix nudi na svom streaming servisu, moramo priznati kako je, izuzev mega popularne serije ''You'', izbor serija u žanru drame prilično siromašan. Ipak, uvođenjem novog, britanskog trilera koji je u rekordno kratkom roku zaludio javnost, Netflix je nagovijestio promjenu i u tom područuju!

Zasnovan na istoimenom romanu Harlana Cobena, britanska TV serija The Stranger prati priču Adama Pricea, sretno oženjenog oca dvoje djece čiji se život okreće naglavačke kada mu stranac ispriča strašnu tajnu o svojoj ženi koja pokrene lavinu nesretnih događaja. Nažalost, to je sve što vam možemo reći, a da pritom ne pokvarimo i prvu epizodu serije stoga savjetujemo da što prije uključite u ovu napetu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Osim odličnom fabulom, spomenuta TV serija može se pohvaliti i sjajnom glumačkom postavom koja vas neće razočarati; Richard Armitage našao se u ulozi protagonista Adama, Dervla Kirwan u ulozi žene Corinne, a ostale uloge pripale su Jacobu Dudmanu, Mishi Handley, Hanni John-Kamen i dr.

Stranger je dostupan na Netflixu vrlo kratko; od prošloga petka, a samo par sati nakon što je serija ugledala svijetlo dana Twitter je brujio o jednoj od najboljih serija u produkciji omiljenog streaming servisa. A je li tomu doista tako, provjerite sami!

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 05.02.2020. u 11:00
Tagovi: Netflix, tv serija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p