FILM I TEATAR

Nakon završetka hit serije La Case De Papel, na Netflix stiže serija o jednom od glavnih likova!

Serija koju jedva čekamo pogledati!

Vijest o kraju Netflixove hit serije La Casa De Papel u isto vrijeme je razveselila, ali i rastužila obožavatelje koji se nakon nekoliko godina moraju oprostiti od ove napete serije. No, tvorci ''Money Heista'' mudro su iskoristili ovaj trenutak kako bi još jednom oduševili svoje vjerne fanove!

Naime, na službenom Twitter profilu serije, najavili su potpuno novu seriju o jednom od popularnijih likova, Berlinu. ''Ova predstavlja spin-off koji će pratiti samo priču o Berlinu, piše Variety. Na druženju s obožavateljima, Alonso je kazao kako je serija ''put u nepoznato'', te da su još uvijek otvorene brojne mogućnosti za razvoj same priče."Ovo je trenutak za pamćenje jer predstavlja kraj jednog ciklusa i početak drugog", rekao je Alonso. 

Ova će vijest posebno razveseliti one kojima nije bilo drago što je lik Berlina poginuo već u drugoj sezoni ''Money Heista''. Serija bi trebala ugledati svjetlo dana 2023. godine, a na društvenim mrežama se širi i vijest o korejskoj verziji La Case De Papel koja će biti dostupna na Netflixu 2022. godine.

Foto: imDB
Objavljeno: 04.12.2021. u 00:00
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p