KULTURA

Napokon je stigao trailer za posljednju sezonu obožavane serije ''Peaky Blinders''!

Kraj jedne od najpopularnijih kriminalističkih serija ikad snimljenih

Na veliko zadovoljstvo obožavatelja diljem svijeta, napokon je stigao dugoočekivani trailer za novu, ujedno i posljednju sezonu jedne od najutjecajnijih krimi serija koja je već u prvoj sezoni osvojila srca ogromnog broja oduševljenih gledatelja.

Tako ćemo u novoj sezoni ponovno gledati Cilliana Murphya koji ponavlja svoju ulogu Thomasa "Tommyja" Shelbyja, člana moćne kriminalne dinastije Shelby koja djeluje u Engleskoj 1920-ih nakon gospodarskih preokreta u Prvom svjetskom ratu. No, ovaj ratni heroj ovoga puta ima mnogo veće ambicije od ''pukog'' zapovijedanja ulicama Birminghama - a, a sudeći prema traileru, sukob dolazi do vrhunca u posljednjoj sezoni u koju nas je uvela ova intrigantna BBC-jeva najava.

Anya Taylor-Joy, Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole i Sophie Rundle također se vraćaju u posljednju sezonu serije, a ono što su fanovi odmah zamijetili jest činjenica da se novi trailer nije dotaknuo sudbine pokojne Helen McCrory, koja je glumila tetu Polly, stoga jedino što nam predostaje jest pričekati nove epizode kako bismo saznali u kojem smjeru će se ova napeta priča razvijati i kako će, na kraju krajeva, završiti.


Foto:Youtube
Objavljeno: 03.01.2022. u 14:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p