FILM I TEATAR

Ne propustite pogledati pobjedničku seriju - dobitnicu 4 Emmyja!

Hit serija koju obavezno morate pogledati

Iako smo već upoznati s brojnim serijama koje su zavladale našim životima, jedna britanska serija pokorila je ovogodišnji Emmy i predstavlja pravo otkriće koje nikako ne smijete zaobići! A za seriju se uz to veže i fenomen fleabagging u kojem bi se mnogi od nas mogli pronaći!

Fleabag je britanska serija za koju je teško odlučiti je li riječ o dramatičnoj komediji ili komičnoj drami, a napisala ju je i režirala Phoebe Waller-Bridge koja je ujedno i glavna glumica ove TV senzacije. Ključna protagonistica predstavlja ljutu, zbunjenu, seksualno halapljivu mladu ženu koja živi u Londonu te je proživjela brojne traume koje su se odrazile na njezinu osobnost i ponašanje. Njezin londonski život, raspad obitelji, odnosi s prijateljima i muškarcima praćeni su kroz tugu, bol, raspad obitelji i crni humor. To su samo neki od motiva koji se provlače radnjom serije. A kako vam ne bi uništili ostatak sadržaja, morat ćete seriju i sami pogledati!

No zanimljivost koja je proizašla upravo zbog istoimene Fleabag glumice u seriji jest i fenomen fleabagging. U prijevodu, riječ je o svojevrsnom konstantnom lošem odabiru muškaraca, izlaženju s krivim tipom osobe ili nekoj vrsti osobnog kaosa koji se sa svakom novom situacijom dodatno komplicira. I dok se cijeli svijet raspada, a mi se i dalje lijepo oblačimo i ne posustajemo barem u tom dijelu svog života, također nam se događa fleabagging!

Autorska serija Fleabag osvojila je nagradu za najbolju humorističnu seriju, a Phoebe je proglašena najboljom glavnom glumicom u istoj. Ako se odlučite pogledati seriju koja prati bezimenu junakinju u tridesetim godinama, pripremite se za dozu odličnog humora i inteligentnih opaski koje vas neće ostaviti ravnodušnima!

Foto: IMDb, Getty Images
Objavljeno: 27.11.2019. u 09:32
Tagovi: Emmy, serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p