FILM I TEATAR

Netflix priprema najnoviju seriju o karanteni koju jedva čekamo!

Serija o socijalanom distanciranju i pandemiji 2020. godine

Unatoč ograničenjima koje je nametnula globalna epidemija koronavirusa, popularni streaming servis Netflix, koji je u karanteni premašio sve rekorde gledanosti, je pronašao način da i dalje razvija novi sadržaj za svoju sve brojniju publiku, i to produkcijom iz dnevne sobe!

Najnoviji projekt zapravo je serija naziva ''Social Distancing'', a stvaralački tim kojeg predvodi kreatorica poznate serije ''Orange is the New Black'' – Jenji Kohan pred sobom ima prilično zahtjevan zadatak; stvoriti, snimiti i producirati priču uz pridržavanje mjera socijalnog distanciranja. To znači da se svaki korak procesa koji vodi stvaranju serije koja ima početak i završetak obavlja isključivo virtualno. Scenaristi se ne nalaze tijekom stvaralačkog procesa, a i režija se obavlja na daljinu. Glumačka ekipa snimanja odrađuje samostalno iz vlastitih domova, a sve s ciljem stvaranja kreativnog i poučnog sadržaja koji će jednoga dana poslužiti kao podsjetnik na sadašnji trenutak, ali i kao važna lekcija koju ne smijemo zaboraviti.

Jenji Kohan

''Poanta i smisao stvaranja jest reflektiranje trenutka, pa čak i u ovoj novoj, bizarnoj i nevjerojatnoj stvarnosti koju svi proživljavamo i tijekom koje svi težimo pronalasku povezanosti, dok se istovremeno pridržavamo mjera socijalnog disanciranja.", izjavili su producenti i dodali: "Ova antologijska serija približiti će priče o trenutnom stanju - jedinstvene, osobne i duboke ljudske priče koje ilustriraju kako živimo razdvojeni, a zajedno."

Pisac zaslužan za scenarij je Weisman Graham, a za režiju je odgovoran Diego Velasco koji također stoji iza epizoda hit serije ''Orange is the New Black''. Iako datum premijere nove serije ''Social Distancing'' još uvijek nije poznat, vjerujemo kako će, s obzirom na to da je serija već snimljena, vrlo skoro ugledati svjetlo dana i da će nas Netflix počastiti s još jednim hitom kojeg ćemo sa zadovoljstvom gledati!

Foto: Unsplash, Getty Images
Objavljeno: 30.04.2020. u 09:48
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p