FILM I TEATAR

Netflixov božićni film koji ćete obožavati!

Pitka, lagana priča o životu i ljubavi!

Iako volimo božićnu tradiciju repriziranja najboljih božićnih klasika kao što je Home alone, ipak svake godine priželjkujemo koji novi naslov na omiljenim streaming servisima. Tako nas je ove godine Netflix odlučio počastiti ovom toplom, romantičnom komedijom redatelja Lukea Snellina, temeljenom na istoimenom romanu za mlade – Let It Snow!

Već smo spomenuli da je ova prava božićna feelgood komedija zasnovana je na istoimenom romanu koji su napisala tri poznata autora (Maureen Johnson, Lauren Myracle i John Green), od kojih se svaki bavio drugačijom pričom postavljenom u istom gradu, istoga dana. Tako priča poprima strukturu sličnu antologiji, unatoč činjenici da je riječ o izrazito pitkoj, jednostavnoj fabuli kakvu svi želimo pogledati s vremena na vrijeme. Na sam badnjak, snježna oluja pogodi maleni američki grad i tako utječe na događaje, ljudske priče i odnose u tri fabule koje se paralelno razvijaju, a koje prate individualne živote vršnjaka Julie, Dorrie i Tobina. Iako je ova lagana priča namijenjena mlađoj populaciji, bavi se ozbiljnim pitanjima koja muče mladež, a s kojima će se ujedno poistovijetiti i odrasli dio publike. Još kada sve to smjestimo u čarobno, božićno razdoblje, film postaje prava poslastica kakvu priželjkujemo svakoga prosinca!

Let It Snow klasičan je božićni film i idealan je izbor za prazničko opuštanje koje ne zahtjeva previše razmišljanja o radnji i likovima. Film možete pogledati već danas jer je dostupan na streamingu Netflixa od 8. studenog.

Foto: IMDb
Objavljeno: 17.12.2019. u 12:02
Tagovi: Netflix, Božić, film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p