FILM I TEATAR

Nikada nećete pogoditi tko će se pojaviti u novim nastavcima serije 'Sex i grad'

Otkriven je novi detalj nastavaka koje s nestrpljenjem iščekujemo!

Vijest o snimanju novih epizoda serije 'Sex i grad' odjeknula je kao bomba, a od tada svaki detalj kako će zapravo te nove epizode izgledati dobivamo na kapaljku. Iako nam je vrlo teško predvidjeti nove radnje jer je serija sama po sebi završena, vijest o njegovom pojavljivanju u novim nastavcima serije definitivno da naslutiti kako će se, naizgled miran i idiličan odnos između Carrie i Face, uvelike zakomplicirati!

Barem se to uvijek do sada događalo kada bi u njezin život ponovno ušetao - Aidan. Sigurno se sjećate simpatičnog, nježnog i romantičnog Aidana, koji je Carrie držao kao kap vode na dlanu, no ne dovoljno da nadmaši njezine osjećaje prema Faci, s kojim je na kraju serije i završila. No, kako je u tijeku snimanje novih epizoda 'And Just Like That', čini se kako će ponovno u fokusu radnje biti borba za njezino srce. Brojne obožavatelje ove serije i nije baš oduševio ovaj detalj, budući da je riječ o priči koju smo već nekoliko puta gledali u ranijim epizodama serije, kao i u filmskim nastavcima kada je Aidan naletio na Carrie u Abu Dhabiju te su se nakon večere poljubili, unatoč činjenici da su oboje bili u braku.

Također da nije riječ o pukim nagađanjima, svoj povratak potvrdio je i sam John Colbert za US Magazine: "Bit ću u seriji. Mislim da bih mogao biti u dosta epizoda. Sviđaju mi se svi ti ljudi, bili su jako dragi prema meni". Za odgovore na pitanja koja će zapravo biti njegova uloga i ima li smisla ponovno obnavljati odnose za koje već unaprijed znamo da su u konačnici besmisleni te što nas zapravo točno očekuje u novim epizodama, dobit ćemo tek kada nove epizode konačno stignu na male ekrane, a do tada nam ne preostaje ništa drugo nego naoružati se strpljenjem!

Foto: Instagram, Youtube, Imdb
Objavljeno: 16.04.2021. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p