FILM I TEATAR

'Normalni ljudi' je nova hit serija koju ćete pogledati u jednom dahu!

Sjajan naslov koji je definitivno na našoj 'to watch' listi!

Hit serija „Normalni ljudi“ (Normal People), temeljena na bestseleru Sally Rooney, stigla je na HBO GO, gdje je svih 12 epizoda odmah dostupno za gledanje. Serija će biti emitirana i na HBO kanalu od 14. prosinca u 21.00h.

Serija prati nježan, ali kompliciran odnos između Marianne i Connella, od kraja školskih dana u malom gradu na zapadu Irske do preddiplomskih godina na koledžu Trinity. U školi je on omiljen i popularan, dok je ona usamljena, ponosna i zastrašujuća. No, kada Connell jednog dana dođe po svoju majku koja radi kao čistačica u Marrianneinoj kući, između dvoje tinejdžera se razvija čudna i neraskidiva veza koju su odlučili skrivati od javnosti. Godinu dana poslije, oboje studiraju u Dublinu, a Marianne se našla u novom društvenom svijetu, dok je Connell na margini, sramežljiv i nesiguran. Serija „Normalni ljudi“ prati živote dvoje ljudi, njihove prekide i pomirenja, te istražuje svu složenost intimnosti i mlade ljubavi.Glavne uloge imaju Paul Mescal i Daisy Edgar-Jones, a pridružuju im se Sarah Greene i Aislín McGuckin. Lenny Abrahamson, redatelj nominiran za Oscara, i Hettie Macdonald režirali su po 6 epizoda, a scenarij potpisuju Sally Rooney, Alice Birch i Mark O’Rowe.

Serija je nominirana za četiri Emmy nagrade, među kojima su bile i ona za Najboljeg glumca (Paul Mescal) i Najbolju režiju (Lenny Abrahamson).

Foto: PR
Objavljeno: 02.12.2020. u 15:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p