FILM I TEATAR

Nova sezona hit serije ''Killing Eve'' prikovat će vas za male ekrane!

Nastavak uzbudljive priče o hladnokrvnim ubojstvima

Nova, treća sezona nagrađivane hit serije „Ubijanje Eve“ (Killing Eve III.) stigla je na HBO GO, gdje je odmah dostupna prva epizoda. Nova epizoda dolazit će u HBO GO ponudu svakog ponedjeljka.

Temeljena na novelama Lukea Jenningsa, „Ubijanje Eve“ prati Villanelle (Jodie Comer), psihopatsku plaćenu ubojicu, te Eve (Sandra Oh), ženu koja je dobila zadatak da je pronađe i uhvati. Eve je pametna operativka sigurnosne službe kojoj je dosadno i čiji uredski posao ne ispunjava njezina maštanja o bivanju špijunkom. Villanelle je otmjena, talentirana ubojica koja voli luksuz koji joj njezin nasilni posao pruža. Dvije izrazito inteligentne žene, podjednako opsjednute jedna drugom direktno se sukobljavaju u epskoj igri mačke i miša.U trećoj sezoni glavne junakinje pokušavaju samostalno nastaviti sa svojim životima i odviknuti se jedna od druge. Villanelle, sada nezaposlena ubojica, vjeruje da je Eve mrtva. Eve se krije na otvorenom i vjeruje da je Villanelle nikad neće pronaći. Čini se da je sve u redu dok jedna šokantna smrt ne izazove njihov ponovni susret. Put na kojem će iznova pronaći jedna drugu koštat će ih prijatelja, obitelji i saveznika... a možda i djelića njihovih duša.

Sandra Oh ponovno tumači ulogu Eve, za koju je osvojila Zlatni globus, a Jodie Comer glumi Villanelle, ulogu koja joj je donijela nagradu Emmy. Uz njih, ponovno gledamo Fionu Shaw i Kima Bodniju, a u novoj sezoni im se pridružuju i Predrag Bjelac, Dame Harriet Walter, Danny Sapani, Gemma Whelan, Camille Cottin, Steve Pemberton, Raj Bajaj, Turlough Convery i Evgenia Dodina.

Foto: PR
Objavljeno: 14.04.2020. u 11:28
Tagovi: HBO, film, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p