FILM I TEATAR

Novi Netflixov dokumentarac šokantna je priča koja ostavlja bez teksta!

Dokumentarna serija koja je oduševila javnost!

Već smo navikli na Netflixove novitete koji nas redovito iznenade vrhunskom serijom ili filmom iz vlastite produkcije, a u posljednje vrijeme sve je više dokumentarnih i kriminalističkih ekranizacija koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Upravo takva je nova Netflixova dokumentarna serija napravljena po istinitom događaju simboličnog imena – Don't F*** With Cats koja je apsolutno šokirala gledatelje!

Don't F*** With Cats dokumentarna je serija koja prati priču kanadskog ubojice, Luke Magnottija, koji je započeo sa svojim kriminalnim aktivnostima objavljivanjem potresnih snimaka mučenja životinja, točnije mačaka. Luka je svojim zločinima šokirao internet i tako ujedinio internetsku zajednicu ljubitelja mačaka koja je, zabrinuta zbog opasnosti koje Luka predstavlja i za ljude, ujedinjeno odlučila pronaći i obračunati se s ubojicom. Sve sumnje i strahovi koje je izražavala javnost pokazali su se opravdanima jer su se vrlo brzo pojavili dokazi o ubojstvima koje je Luka počinio, a koji su potvrdili da se radi o jednom zaista uvrnutom psihološkom slučaju.

Neznani internetski junaci upuštaju se u mračne pothvate, a serija prati njihov put do samog uhićenja Magnottija. "Ono što je meni toliko fantastično kod ove dokumentarne serije jest da imate osjećaj da gledate pravi triler s obratima koje ne očekujete, glumačkom mrežom internetskih junaka za koje ćete zdušno navijati, i ubojicom čiji se pravi identitet gradi kroz samu priču ", izjavio je redatelj filma.

Unatoč generalnom oduševljenju koje je ova dokumentarna serija izazvala, brojni su i oni gledatelji koji tvrde da je Netflix otišao predaleko s grafičkim prikazima izvornih snimki koje se koriste u filmu, a koje bez cenzure prikazuju nasilne aktivnosti koje je Luka provodio. Stoga, ako ste osjetljivi na teme poput nasilja, a posebice nad životinjama, razmislite prije nego se upustite u gledanje ove ekscentrične serije.

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 28.12.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p