FILM I TEATAR

Novi Netflixov film ‘Rebecca’ dobio je samo najbolje kritike!

Jeste li već pogledali ovaj zanimljiv naslov?

Film 'Rebecca' nastao je prema romanu Daphne du Maurier koji je bez imalo razmišljanja jedan od onih klasika koji uvijek iznova privlače pažnju s jednakim žarom i zanimanjem. Iako postoji nekolicina filmskih interpretacija ovog romana, Netflixova 'Rebecca' naišla je na odlične kritike i u kratkom roku postala film koji se mora pogledati!

Glumačku postavu čine Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas i dr., a film prati život ljubavnog para čija je priča vrlo neobična. Naime, gospođica de Winter zaljubljuje se u nepoznatog muškarca te se za njega u kratkom periodu i udaje. Unatoč tome što se par zapravo vrlo olako poznaje, de Winter odlazi na njegovo imanje i polako saznaje više detalja o svom suprugu i njegovoj obitelji. Tada se upoznajemo s Rebeccom, preminulom suprugom čiji duh i dalje kola prostorijama imanja te de Winter daje do znanja da baš nikad nije otišla od svog supruga.

Ova mistična drama prepuna je zanimljivih uprizorenja, dinamičnih elemenata i divne glazbe koju potpisuje slavni Clint Mansell. Za režiju je zaslužan Ben Wheatley koja je odličan spoj suptilnost i mističnosti te na vješt način dočarava atmosferu romana na filmskom platnu. Ovaj film odličan je izbor za listopad, uživanje u ukusnoj hrani, toplom pokrivaču i gledanju s najdražim ljudima, pa predlažemo da već današnju večer iskoristite za upravo spomenute aktivnosti jer možete biti sigurni da 'Rebecca' ni u kojem trenutku neće razočarati!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 22.10.2020. u 09:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p