FILM I TEATAR

Obavljen najnoviji datum izlaska novih epizoda omiljene serije ''Handmaid's Tale''

... kao i kratak uvid u distopijsku budućnost 

Distopijska serija Handmaid's Tale koja je već nakon par epizoda prve sezone potpuno osvojila javnost, krajem 2019. godine najavila je snimanje četvrte sezone koje je započelo u ožujku ove godine. No, čini se kako ćemo ipak morat pričekati nešto duže prije nego dočekamo nastavak ova napete priče koju ionako jedva čekamo.

Ipak, ekipa koja stoji iza ove uznemirujuće priče odlučila je svoje nestrpljive fanove počastiti informacijama iz distopijske budućnosti koje ćemo gledati krajem ljeta 2020. godine, ako se situacija u međuvremenu ponovno ne promijeni. Prisjetimo se, posljednja epizoda treće sezone završila je prilično napeto; Unatoč uspješnom krijumčarenju više od stotinu djece iz grada Gileada, junakinja i protagnostica ove serije – Elisabeth Moss pretrpjela je pucnjavu i ostala bespomoćno ležati. Brojni fanovi na raznim forumima spekuliraju o mogućem ishodu, no nedavno se oglasila i ekipa iz produkcije; uključivanjem priče iz najnovijeg nastavka autorice Margaret Atwood, po čijoj knjizi je i nastala serija, priča će krenuti u drugom smjeru. Sudeći po nastavku, čini se kako će trenutnu situaciju u kojoj se pronašla June, spasiti upravo Nick. Isto tako, otkrili su da ćemo u najnovijoj sezoni gledati još tri nova lika. A o kome je riječ, ipak ćemo morati malo pričekati.

Svakako sugeriramo da, ako želite dobiti jasniji uvod u nastavak priče, pročitate nastavak knjige ''Sluškinjina priča'' koji je izašao krajem prošle godine pod naslovom ''The Testaments''. Sudeći po najnovijim informacijama, čini se kako upravo knjiga otkriva u kojem smjeru će naša junakinja June nastaviti svoj put u Gileadu.

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 24.03.2020. u 12:11
Tagovi: serija, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p