FILM I TEATAR

Obožavate film ‘Vrag nosi Pradu’? Sada možete osvojiti video poziv s originalnom glumačkom postavom!

Prilika koja se ne propušta!

Vrag nosi Pradu’ je jedan od sad već kultnih girly filmova za kojeg vjerujemo da uvijek izmami osmijeh na lice svim obožavateljicama mode, ali i glumačke postave koja je savršeno utjelovila likove. Možda zvuči nestvarno, no film je snimljen prije 15 godina, no to ne znači da i dalje ne plijeni pažnju i privlači nešto mlađe generacije koje ne propuštaju uživati u dinamičnim i krajnje humorističnim minutama.

Iako su možda mnogi potajno priželjkivali novi nastavak filma, vijest koja je ovog puta ponovno stavila u fokus 'Vrag nosi Pradu' nešto je drugačijeg karaktera. Naime, riječ je o dobrotvornom prikupljanju novaca za neprofitnu organizaciju Lollipop Theater Network koja se trudi donijeti dašak zabave djeci u bolnicama diljem SAD-a, a sve će se odviti tako da će jedan sretan obožavatelj dobiti mogućnost video poziva putem platforme Zoom s glavnim zvijezdama filma. Tako će Meryl Streep, Anne Hathaway, Stanley Tucci i Emily Blunt spremno ‘poćaskati’ s obožavateljem, ali i odgovoriti na pokoje pitanje o filmu. Nadalje, video poziv je potrebno osvojiti putem aukcije, a sudjelovati je moguće sve do 3. kolovoza.

Ova odlična inicijativa okupila je velike zvijezde omiljenog filma, no s posebnom i dubljom idejom, stoga dok bidate za ovaj, reći ćemo, najbolji Zoom poziv ikad, u nastavku pogledate trailer filma koji će vas podsjetiti na sve simpatične zgode i nezgode glavnih protagonista!

Foto: Youtube, IMDb
Objavljeno: 22.07.2021. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p