FILM I TEATAR

Omiljeni film Zavjet ljubavi dobiva svoju triler verziju koju ne smijete propustiti

Svi pričaju o ovom napetom filmskom naslovu!

Moramo priznati kako ljeto volimo iz brojnih razloga, a osim izležavanja na plaži kraj mora i upijanja svake zrake sunca, ljeto je doba kada konačno imamo viška slobodnog vremena za aktivnosti koje smo tijekom godine odgađali, a u tu skupinu spada i gledanje izvrsnih filmskih naslova koji će nas držati prikovanima za male ekrane.

Film Zavjet ljubavi (The Vow) sigurno ste do sada gledali ( i proplakali ga) nekoliko puta, budući da je malo tko mogao ostati imun na tešku, ali ujedno i prekrasnu ljubavnu priču. Skladni život mladog bračnog para Paige (Rachel McAdams) i Lea Channing Tatum) zauvijek promjeni teška prometna nesreća, zbog koje Paige pada u komu, a što rezultira teškim gubitkom pamćenja. Njezin muž je na sve načine pokušao ponovno osvojiti njezino srce, što i nije bio baš najjednostavniji zadatak, no sve je rezultiralo sretnim završetkom, na oduševljenje brojne publike.

No, ovoga ljeta će nas za male ekrane prikovati film čija je pozadinska priča vrlo slična ovom planetarno popularnom ljubiću, ali u sasvim novoj, triler verziji. Već se puno šuška o filmu Secret Obsession, koji premijerno izlazi 18. srpnja na Netflixu, a cijela radnja filma stavlja se na mladi bračni par Jennifer Williams (Brenda Song) i Russell Williams (Mike Vogel), koji je sve samo ne - par. Naime, nakon teške prometne nesreće koja je rezultirala gubitkom pamćenja, mlada Jennifer ponovno pokušava složiti kockice svoga života prije nesreće i to uz pomoć svog supruga, koji se trudi njezin povratak učiniti što ugodnijim. No, kako se kockice sjećanja polako počinju slagati, Jennifer uviđa da njezina prava borba tek počinje!

Foto: Imdb, Youtube
Objavljeno: 10.07.2019. u 13:45
Tagovi: KinoKino, film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p