FILM I TEATAR

Omiljeni redatelj Quentin Tarantino najavio je svoj roman ''Once Upon A Time In Hollywood''!

Adaptacija romana kao nastavak filma

Kada je ugledao svjetlo dana, najnoviji film kultnog redatelja Quentina Tarantina ''One Upon A Time In Hollywood'' potpuno je oduševio javnost, a rasprave o radnji samog filma, kao i o njegovom nastavku i dalje su aktualne!

Legendarni filmski redatelj Quentin Tarantino još je krajem prošle godine otkrio da je režija holivudskog spin-offa, postavljenog oko fiktivne TV emisije iz filma – Bounty Lawa, u tijeku, no čini se kako ćemo, osim filma, imati priliku pročitati i adaptaciju romana ove uzbudljive priče. Tarantino je, gostujuću u nedavnom podcastu, izjavio da je "puno razmišljao" o potencijalnoj knjižničarskoj nakladi filma nominiranog za Oscara, filma o televizijskom glumcu koji želi postići slavu u zlatnom doba Hollywooda: krajem šezdesetih. "O tom potezu razmišljam intezivno već neko vrijeme i čini mi se da će roman za ''Once Upon A Time In Hollywood'' ugledati svjetlo dana'' – izjavio je.

Unatoč prošlogodišnjoj najavi da će njegov deseti film ujedno biti i posljednji, čini se kako je poznati redatelj daleko od umirovljenja; osim najavljenog romana, potvrdio je da je i treći nastavak kultnog filma ''Kill Bill'' definitivno na rasporedu. A što nam osim toga sprema, jedva čekamo saznati!y

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 06.04.2020. u 10:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p