FILM I TEATAR

Otkrijte napeti horor kojeg ćemo uskoro gledati u kinima

Biste li instalirali aplikaciju koja točno pokazuje koliko dana ćete još živjeti?

Nešto hladniji dani primorali su nas da potražimo nešto drugačije načine ispunjavanja slobodnog vremena, pa smo tako aktivnosti na otvorenom stavili po strani i posvetili se opuštanju unutar vlastitog doma. Kada govorimo o opuštanju, ima li boljeg načina od gledanja sjajnog filmskog naslova, pogotovo kada on ledi krv u žilama te kao takav pruža pravo adrenalinsko iskustvo!

Moramo priznati kako nas je poprilično uzela neka spooky atmosfera, pa se tako na našem popisu omiljenih serija i filmova nalaze pravi trileri i hororci zbog kojih se često i skrivamo ispod tople dekice. Upravo jedan takav film bi uskoro trebao svanuti na projekcijska platna, a riječ je o napetom hororu Odbrojavanje. Ono po čemu je ovaj film već postao premet brojnih rasprava jest pitanje koje se zapravo njime postavlja, a koje glasi - ako biste mogli saznati kada ćete umrijeti...biste li željeli znati? Činjenica jest da danas živimo u svijetu aplikacija, koje osim što svakodnevno uljepšavaju naš izgled na društvenim mrežama, također brojne od njih koristimo kako bismo saznali datum svog vjenčanja, koje zanimanje bi bilo idealno za nas, kako bi trebala izgledati naša kuća iz snova, kao i kako bi naše dijete izgledalo da ga imamo...Iako takve aplikacije koristimo iz zabave, moramo priznati kako je njihovo korištenje zaista uzelo maha, stoga je ovakva tematika rasplamsala našu maštu.

Radnja ovog napetog filma stavlja u fokus mladu medicinsku sestru Talithu Bateman (Elizabeth Lail), koja je iz zabave preuzela aplikaciju koja navodno točno predviđa datum i vrijeme njezine smrti, no samo ovoga puta nije riječ o besmislenoj aplikaciji namijenjenoj za tagiranje prijatelja, već prava borba za vraćanje svog života u svoje ruke...

Foto: Imdb, youtube
Objavljeno: 14.10.2019. u 12:28
Tagovi: film

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p