FILM I TEATAR

Otkriveni prvi detalji novih nastavaka napete serije ''Westworld''!

HBO objavio naslove i sinopsis prvih epizoda

Uoči premijere koju je poznati streaming servis zakazao za 15. ožujka, HBO je svoje nestrpljive gledatelje odlučio počastiti kratkim uvidom u nastavak priče koji željno iščekujemo!

Iako druga sezona nije prošla toliko dobro koliko i prva, a brojni su gledatelji, pa i kritika, tvorcima popularne serije prigovorili zbog kompleksnosti i kompliciranosti samog narativa u drugoj sezoni, čini se kako su Jonathan Nolan i Lisa Joy trećom sezonom odlučili u potpunosti preokrenuti situaciju.Druga sezona završila je prilično neobično, a publika je teško mogla shvatiti koji su točno junaci pobjegli u pravi svijet. Tvorci serija Jonathan Nolan i Lisa Joy su i sami potvrdili da je druga sezona bila vrlo zbunjujuća te da će treća sezona promijeniti glavnu temu. Joy je izjavila da rad na trećoj sezoni predstavlja svojevrsni novi početak i novo osmišljavanje priče, a sam Nolan se složio te dodao kako je nastavak priče u trećoj sezoni izrazito zastrašujuć i uzbudljiv te je uvjeren kako gledatelji ovoga puta neće ostati razočarani. Tim povodom, HBO je objavio naslove i sinopsise za prve četiri epizode koje možete pročitati na službenim stranicama, a sami naslovi, kao i opisi, prilično su dvosmisleni i ne otkrivaju mnogo, no svakako su potaknuli našu znatiželju zbog koje ne možemo dočekati 15. ožujka!

Koliko će fanova ''preživjeti'' radikalne promjene koje nosi treća sezona, saznati ćemo uskoro. No, ne sumnjamo da će nove avanture, spletke i obrati koje smišlja duo Nolan-Joy biti itekako zabavne i intrigantne jer, iako možda kompleksna i teška, Westworld serija i dalje je jedna od kvalitetnijih ekranizacija koje ovaj streaming servis nudi!

Foto: Youtube, imdB
Objavljeno: 09.03.2020. u 11:39
Tagovi: Westworld, HBO, tv serija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p