FILM I TEATAR

Physical je serija koju će obožavati zaljubljenici u crni humor i 'binge worthy' dramu!

Izokrenuta dramska serija koja će vas prikovati uz male ekrane
Ako ste dijete 80-ih godina, prizori poput vibrantnih boja spandexa i vježbanje popularnog aerobika poznate su vam scene. Možda ste vi, vaša mama, sestra bile zaluđene modom i trendovima tog doba ili ste samo imali priliku o tome više vidjeti na fotografijama i filmovima. Kako god, osamdesete su ostavile brojnu ostavštinu, a jedna od omiljenih zasigurno je 'fitness'. Upravo su taj pojam žene preuzele pod svoje i od njega izgradile temelje za vraški veliku industriju...

Stoga ne iznenađuje kako filmska industrija upravo u tom desetljeću pronalazi mnoštvo inspiracije za ekranizaciju događaja, fenomena i trendova. Možda se sjećate hit serije Glow koja je prije koju godinu osvanula na Netflix platformi kao jedne od posljednjih velikih uspješnica? No, još jedna nova serija koja se nekako potiho provukla ispod radara velikih medijskih naslova i hypea, pokrenula je lavinu komentara te nakon horde obožavatelja koji su oduševljeni viđenima, svi pričaju o Physical.Smještena u idilični, ali krhki raj na plaži u sunčanom San Diegu iz 1980-ih, "Physical" je polusatna serija crnog humora koja prati Sheilu Rubin, tiho mučenu, naizgled poslušnu domaćicu. No iza zatvorenih vrata Sheilin mračni i ujedno humoristični osvrt na vlastiti život i svijet pričaju drugu priču... Rose Byrne sjajno je utjelovila lik Sheile koja pokušava pronaći svoj kutak na ovom svijetu istovremeno se boreći s unutarnjim demonima zbog čega jedva izlazi na kraj s vlastitom slikom o sebi. No ona olakšanje pronalazi slučajno, vjerojatno na posljednjem mjestu na svijetu gdje bi pomislila isto i tražiti – u svijetu aerobika. Isprva navučena na samu vježbu, Sheilin pravi put ka osnaživanju dolazi kada otkrije način da spoji ovu novootkrivenu strast s rastućom tehnologijom videokaseta kako bi započela revolucionaran posao. Serija prati njeno epsko putovanje od zanemarene domaćice do moćne, samopouzdane poslovne žene i za ono vrijeme potpuno radikalno, ženskog životnog gurua.

Serija je osvojila kritičare i publiku, a performans glumačke postave ovu je radnju učinio nevjerojatno zabavnom, smiješnom te ujedno zastrašujućom za gledati. U nastavku pogledajte trailer za seriju, a istu potražite na kanalima Apple TV-a.
Foto: Youtube, imdb
Objavljeno: 02.08.2021. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p