FILM I TEATAR

Pogledajte trailer za dugoočekivani film Mulan!

Remake popularnog animiranog klasika iz devedesetih!

Uoči izdavanja svoje najnovije adaptacije jednog od najpopularnijeg animiranog filma koji je obilježio devedesete, Walt Disney Studios objavio je posljednji trailer za dugoočekivani Mulan koji ćemo od 27. ožujka gledati u kinima!

Zasnovana na Disneyevom animiranom filmu iz 1998. godine, priča prati hrabru ratnicu imena Hua Mulan; najstariju kćer umirovljenog ratnog heroja, Hua Zhoua, koja se prerušava u muškarca kako bi zauzela mjesto svog bolesnog oca u carskoj vojsci. Ova priča o neustrašivoj mladoj ženi koja iz ljubavi prema svojoj obitelji, ali i zemlji, riskira sve i tako postaje jedna od najvećih ratnica koje je zemlja Kina ikada poznavala, vrlo je brzo postala klasik i jedan od najgledanijih animiranih filmova svih vremena. Najnoviji trailer za filmsku adaptaciju daje uvid u središte akcije koju smo i očekivali, a koju s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti u punoj verziji. Režiju remake-a ove legendarne priče potpisuje poznata novozelandska redateljica, producentica i scenaristica Niki Caro, a lik Mulan glumi kinesko-američka glumica, pjevačica i model Liu Yifei.

Crtani film Mulan jedan je od najdražih likova koji je obilježio mnoga djetinjstva u devedesetim, a poruka koju šalje jednako je aktualna i danas; nema toga što djevojke, bez obzira na dob, ne mogu postići kada to istinski žele!

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 03.02.2020. u 15:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p