FILM I TEATAR

Pogledajte novi trailer za dugoočekivanu seriju ''Normal People''!

Sjajna priča temeljena na romanu genijalne Sally Rooney

Poznati streaming servis Hulu, koji je na male ekrane donio hit seriju ''Sluškinjina priča'', uskoro započinje prikazivati novu, dramsku seriju adaptiranu prema istoimenom romanu , bestselleru - ''Normal people'', a sama priča će vas, bez sumnje, potpuno oduševiti!

Priča prati romantičan odnos mladog para; Marianne i Connell, i to od njihovih tinejdžerskih dana koje su proveli u malom irskom gradiću pa sve do studija na Trinity koledžu. Connell je vrlo popularan mladić i omiljen je u društvu, unatoč činjenici što potječe iz obitelji radničke klase, dok je Marianne cijeli život odrastala u bogatstvu, no u školi je potpuni ''outsider'', poznat po svom složenom temperamentu. Iako je njihov odnos cvjetao za vrijeme života u rodnom gradiću, dinamika se potpuno mijenja, a sama priča zakomplicira kada stignu u irski Trinity, a Marianne se pronađe u novom društvenom krugu i upozna mladića koji joj je, što se društvene klase tiče, mnogo bliži. U seriji glumi Daisy Edgar-Jones koja je utjelovila Marianne i Paul Mescal u ulozi Connella, dok su Lenny Abrahamson i Hettie McDonald zaslužni za režiju serije.

Ovu najnoviju ekranizaciju romana ''Normal People'' možete pratiti od 29. travnja na Hulu streaming servisu, a sama priča će biti objavljena kao drama od 12 dijelova, odnosno epizoda.

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 01.04.2020. u 10:50
Tagovi: Knjiga, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p