KULTURA

Pogledajte novi trailer za nastavak priče o Harry Potteru i tajnama Dumbledora koje jedva čekamo pogledati!

Nastavak priče o ''Fantastičnim zvijerima''

Sigurni smo kako će sve obožavatelje svijeta magije oduševiti vijest da je Warner Bros napokon objavio potpuni trailer za novi nastavak Fantastičnih zvijeri, prequel serijala planetarno popularnog Harry Pottera. Najnoviji nastavak naziva ''Tajne Dumbledora'' na oduševljenje mnogih bi trebao biti objavljen već 15. travnja 2022. godine!

Teško je povjerovati da su prošle četiri duge godine otkako je izašao prvi dio serijala Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, ali svi ćemo se složiti da je krajnje vrijeme za povratak u svijet Harry Pottera. Iako Crimes of Grindewald nije izazvao ogromno oduševljenje među publikom, trailer za novi nastavak djeluje itekako obećavajuće, a sami fanovi kažu kako im se čini da se ova franšiza napokon vraća na pravi put.

U drugom dijelu serijala pratit ćemo avanture dobro poznatog profesora Albusa Dumbledora koji pokušava zaustaviti čarobnjaka koji želi preuzeti kontrolu nad čarobnjačkim svijetom, a u čemu će mu pomoći neustrašivi tim čarobnjaka, vještica i -pekara koji se pronađu u opasnoj misiji gdje se susreću s nekim novim, ali i starim zvijerima.

Obožavatelje upozoravamo da je Warner Bros otkrio cijeli sinopsis filma, stoga, ako ne želite saznati više informacija o ovoj čarobnoj avanturi, možda je ipak bolje da pričekate 15. travnja kako biste iz prve ruke saznali što su nam u drugom nastavku spremile ''Fantastične zvijeri''!

Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 29.12.2021. u 10:07
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p