FILM I TEATAR

Pogledajte službeni trailer za četvrtu sezonu serije ''Money Heist''!

Nastavak popularne španjolske krimi serije

Nakon što je krajem 2019. godine najavio četvrtu sezonu serije koja je u kratkom roku osvojila publiku širom svijeta, najpopularniji streaming servis Netflix napokon je objavio dugoočekivani trailer za nastavak napete priče koji jedva čekamo pogledati!

Prema službenim podacima Netflixa, ''Money Heist'', poznat i pod naslovom ''La Casa Del Papel'', najpopularnija je strana TV serija koja se ikada prikazivala na njihovom servisu, a oni koji su već odgledali prve tri sezone, već mjesecima s nestrpljenjem iščekuju nastavak priče o zabavnim kriminalnim pothvatima i pljačkama epskih razmjera. Prisjetimo se, treća sezona završila je prilično napeto; profesor se bacio u bijeg, a otkrili smo i da je policijska inspektorica Raquel ipak živa. No, bilo bi čudno kada u cijeloj priči ne bi došlo do velikog zaokreta; Raquel je na sigurnom i ponuđena joj je sloboda, no samo ako prihvati suradnju s policijom. U svakom slučaju, najnoviji trailer zaista izgleda obećavajuće stoga ne sumnjamo da će i najnovija sezona biti jednako zabavna.

Ako još niste odgledali ovu sjajnu seriju, svakako preporučamo da to učinite do 3. travnja kada će se premijerno prikazati na Netflixu, a od kada ćemo moći pratiti nastavak ove uzbudljive priče o talentiranim kriminalcima.

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 06.03.2020. u 10:24
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p