FILM I TEATAR

Pogledajte teaser za posljednju sezonu hit serije ''13 Reasons Why''!

Najnovije epizode stižu na male ekrane već u lipnju

Kada je prije nekoliko godina originalna serija iz produkcije Netflixa ''13 Reasons Why'' ugledala svjetlo dana, malo je reći da je zaludjela gledatelje diljem svijeta, i to zahvaljujući svojoj kontroverznoj tematici koja zaista malo koga ostavlja ravnodušnim. Iako je generalni interes za seriju znatno manji nego na početku, brojni fanovi i dalje jedva čekaju saznati rasplet ove priče, a sada znamo i kada ga mogu očekivati.

Tako je fanove razveselila vijest iz Netflixa o datumu premijere posljednje sezone, a gledateljima su ponudili i mali uvid u priču kojoj ćemo svjedočiti u četvrtoj sezoni, i to u obliku teasera. Prisjetimo se, u prve dvije sezone priča prati samoubojstvo glavne junakinje Hane Baker dok se treća sezona bavila raspletom ubojstva. Fabula posljednje, četvrte sezone još uvijek nije poznata, no ne sumnjamo da će biti jednako popularna i provokativna, što naslućuje i sam teaser. Ono što znamo jest da najnovija sezona prikazuje glavne junake na samom kraju školovanja, no prije nego proslave maturu prisiljeni su suočiti se s mračnim tajnama i odlukama koje bi im zauvijek mogle promijeniti život.

Premijera prve epizode posljednje, četvrte sezone biti će dostupna 5. lipnja, a poznata glumačka ekipa koja uključuje imena poput Dylana Minnettea, Alishe Boe, Brandona Flynna, Milesa Heizera, Grace Saif, Christiana Navarra, Ross Butler, Devina Druida, Timothya Granaderosa, Anne Winters i Deakena Blumana nastavljaju svoje uloge i na samom kraju ove kontroverzne priče.

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 13.05.2020. u 09:53
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p