FILM I TEATAR

Pogledajte trailer za četvrtu sezonu serije ''Stranger Things''!

Prvi pogled u nastavak napete priče koja je zaludila svijet

Od izlaska prve njene epizode, serija ''Stranger things'' potpuno je osvojila i publiku i kritiku koja s nestrpljenjem očekuje početak najnovije, četvrte sezone. Iako datum premijere još uvijek nije poznat, Netflix je odlučio počastiti gledatelje teaserom za nastavak omiljene priče.

Objavljeni trailer ne govori puno, a u isto vrijeme otkriva mnogo toga. Čini se kako će serija ovoga puta proširiti svoj svijet izvan grada Hawkins, a najveće iznenađenje svakako je prizor u kojem svjedočimo povratku Jima Hoppera, koji se u posljednjoj epizodi treće sezone oprostio s glavnim likovima, a koji je gledatelje dugo vremena držao u neizvjesnosti. ''Veoma smo uzbuđeni što službeno možemo potvrditi da je započela produkcija četvrte sezone serije Stranger Things, a posebice jer možemo najaviti Hopperov povratak. Iako našem ‘Amerikancu’ nije nimalo lako; zatočen je daleko od kuće, u snježnoj Kamčatki, gdje ga očekuju razne opasnosti, a u međuvremenu, u SAD-u započinju izbijati na površinu novi horori, četvrta sezona bit će najstrašnija dosad i jedva čekamo da je pogledate'', izjavili su Matt i Ross Duffer, kreatori popularne serije.

Netflix do sada nije otkrivao baš ništa o najnovijoj sezoni; osim spomenutog datuma premijere, još uvijek ne znamo niti koliko epizoda će serija imati, stoga je pojava trailera svakako iznenadila i oduševila javnost koja s nestrpljenjem iščekuje više informacija od omiljenog streaming servisa.

Foto:Youtube, imdB
Objavljeno: 15.02.2020. u 11:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p