FILM I TEATAR

Pogledajte trailer za drugu sezonu hit serije Narcos: Meksiko!

Nastavak uzbudljive priče o meksičkim kartelima

Kada je ugledala svijetlo dana, ova napeta kriminalistička serija iz produkcije Netflixa u potpunosti je osvojila gledatelje širom svijeta, a nova sezona koja će za gledatelje biti dostupna od 13. veljače djeluje prilično obećavajuće!

Uoči premijere koja će se održati sljedećeg mjeseca, Netflix je objavio novi trailer za popularnu seriju Narcos: Meksiko 2. Druga sezona nastavlja priču o Miguelu Ángelu Félixu Gallardu i borbama koje vodi u zastrašujućem svijetu kartela. Gallard nastoji održati kontrolu te tako povećati svoje carstvo dok mu u međuvremenu, smrt agenta DEA-e Kiki Camarena poveća nestabilnost i donese nove nevolje u rastuće carstvo droge. Glumac Scoot McNairy ove će sezone odigrati svoju debitantsku ulogu u ovoj seriji kao agent zadužen za operaciju koja osvećuje svog ubijenog kolegu. Napetost u seriji na koju smo navikli, a koja traje od prve do posljednje minute svake epizode, nastavit će se i u drugoj sezoni, obećava Netflix, stoga, ako dosada niste pogledali prvu sezonu ove napete kriminalističke serije, preporučamo da krenete odmah jer vas čeka prava ''eskobarska'' poslastica koja će vas, bez dvojbe, prikovati za ekran!

Spin-off serija Narcos: Mexico već je potvrdila da je dostojan nasljednik originalne serije Narcos po kvaliteti, napetosti, likovima, ali glumcima stoga jedva čekamo 13. veljače kada ćemo na Netflixu moći pogledati baš sve epizode nove sezone!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 30.01.2020. u 09:49
Tagovi: Netflix, tv serija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p