FILM I TEATAR

Pogledajte trailer za dugoočekivani film o najpoznatijem svjetskom mafijašu – Al Caponeu

... s legendarnim Tom Hardyem u glavnoj ulozi

Iako je snimanje filma o najozloglašenijem kriminalcu našega vremena prvotno najavljeno u listopadu davne 2017. godine, a samo prikazivanje filma za 2018. godinu, čini se kako je, nakon brojnih odgađanja, napokon došao trenutak za službene najave i datume!

Sjajni Tom Hardy utjelovio je najpoznatijeg američkog gangstera Al Caponea u filmu koji je režirao Josh Trank, a koji je ovoga puta naslovljen - Capone (ranije Fonzo). Film prati kriminalističke aktivnosti i život Caponea u dobi od 47 godina, nakon što je u Atlanti odslužio 11-godišnju zatvorsku kaznu. Ovaj nemilosrdni biznismen i kladioničar koji je nekoć vladao Chicagom, nakon više od desetljeća boravka u zatvoru počinje gubiti svoj um i njegova prošlost postaje prisutna kao grozna uspomena koja ga ne prestaje proganjati. Osim Toma Hardya, glumačkoj ekipi pridružiti će se Linda Carellini kao supruga Mae Capone, Kathrine Narducci kao sestra Rosie Capone i Matt Dillon kao Caponein najbolji prijatelj, Johnny. Jack Lowden predstavit će agenta FBI-a Crawforda, dok će Kyle MacLachlan preuzeti ulogu Caponeovog doktora Karlocka.

Nimalo ne sumnjamo kako će nas filmska adaptacija jedne od najstrašnijih, ali i najzanimljvijih mafijaških priča o Caponeu, s Hardyem u glavnoj ulozi, potpuno osvojiti, a pričekati moramo još zaista malo jer Capone će biti dostupan za online streaming za manje od mjesec dana - od 12. svibnja!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 16.04.2020. u 09:34
Tagovi: Tom Hardy, film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p