FILM I TEATAR

Pogledajte trailer za novi film omiljenog redatelja!

Sjajna glumačka postava u obećavajućoj drami

Jedan od najoriginalnijih holivudskih redatelja, Wes Anderson, vratio se na scenu najavom za novi, dugometražni film, a moramo priznati da prvi pogled na novo Andersonovo ostvarenje djeluje prilično obećavajuće!

Komična drama, The French Dispatch, čija je radnja smještena u francusku prijestolnicu – Pariz, prati grupu novinara koji djeluju u jednoj američkoj redakciji smještenoj u izmišljenom, francuskom gradu u 20. stoljeću, a službeni sinopsis samog filma poručuje da je „film ljubavno pismo novinarima, postavljeno u obruč američkih novina u jednom izmišljenom francuskom gradu, a sama priča oživljava zbirku članaka objavljenih u “The French Dispatch” magazinu.”

Za svoju najnoviju ekranizaciju, Anderson se ponovno ujedinio sa sjajnim glumačkim imenima kao što su Bill Murray, Bob Balaban, Jeff Goldblum, Tilda Swinton, Lea Seydoux i Owen Wilson, a prvi će puta pod njegovom redateljskom palicom zaigrati Timothee Chalamet, Elisabeth Moss i Benicio del Toro.

Posljednji Wes Andersonov igrani film, Grand Budapest Hotel, smatra se jednim od najboljih filmskih ostvarenja uopće, a ništa manje ne očekujemo od njegove najnovije ekranizacije koju ćemo od 24. srpnja gledati na velikom platnu!

Foto: Youtube, imdB
Objavljeno: 13.02.2020. u 09:57
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p