FILM I TEATAR

Postaje li hit film Once Upon A Time In Hollywood serija?

Tarantino najavio spin-off verziju popularnog filma!

Nakon velikog uspjeha koji je postignuo svojim posljednjim filmom, Once upon a time in Hollywood, Tarantino je odlučio još jednom iskoristiti postojeću priču i stvoriti spin-off verziju u obliku TV serijala kojeg, moramo priznati, već sada jedva čekamo!

TV serija imena Bounty Law prati priču već poznatog lika, Ricka Daltona, kojega je utjelovio Leonardo Dicaprio. Rick Dalton je u filmu tumačio revolvaša Jakea Cahilla, a fabula nove TV serije biti će temeljena upravo na njemu. Tarantino je napisao scenarij za pet epizoda, a serija bi sveukupno trebala imati deset epizoda u trajanju po 30 minuta. "Svakako želim pokrenuti snimanje Bounty Law-a", rekao je Tarantino. "Serija je uvod dobila iz prijašnjeg filma Bilo jednom u Hollywoodu, ali zapravo ga ne smatram njegovim dijelom filma. U filmu naglasak neće biti na Ricku Daltonu koji glumi Jakea Cahilla već o samom Jakeu Cahillu. Završio sam s pisanjem pet polusatnih epizoda. Dakle, napravit ću ih i sve ću režirati'' – potvrdio je Tarantino.

Iako je poznati producent filma potvrdio režiranje Bounty Lawa, uloga DiCapria ili Pitta kao glavnog glumca još uvijek je upitna. No, s obzirom da su oba glumca dobila velike nagrade i nominacije za svoje uloge, povratak ovog holivudskog dvojca ne čini se nemogućim

Foto: imdB
Objavljeno: 20.01.2020. u 14:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p