FILM I TEATAR

Potvrđeno je! Mr. Big se vraća u Seks i grad!

Jedva čekamo!

And Just Like That…’ nakon više od 16 godina čekanja i nagađanja hoće li se ikada snimiti nastavak kultne serije ‘Sex i grad’, sad je i službeno potvrđeno da novi nastavci samo što nisu, a isto tako, potvrđeno je i da se na male ekrane vraća Mr. Big - lik bez kojeg ovu seriju ne možemo zamisliti!

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, John Colbert, a sada i Chris Noth, službeno su potvrđena ekipa koja će nas uveseljavati novim ljubavnim dramama, zapletima i raspletima. Naime, nakon prvotnog šoka brojnih obožavatelja koji je uslijedio nakon što smo saznali da reboot serije ide bez Samanthe, odnosno Kim Cattrall, uslijedilo je pitanje ‘A što je s Facom’? Sve do ovog trenutka nije se znalo hoćemo li slavni ljubavni televizijski par gledati ponovno ili ne, no sada je službeno potvrđeno da će Noth ponovno ‘uskočiti’ u svoju ulogu.

S obzirom na to da su likovi u seriji već dobro poznati, obožavatelji serije pretpostavljaju što bi se moglo dogoditi, odnosno da će Carrie ponovno izabrati Facu, a ne Aidana. No ipak, to su samo nagađanja jer nam scenarij može donijeti nešto posve novo i neočekivano.

Iako točan datum izlaska nastavaka još uvijek nije poznat, nove epizode samo što nisu stigle, stoga ne preostaje ništa nego još malo pričekati, a potom uživati u novim napetim minutama jedne od najpopularnijih serija svih vremena!

Foto: Instagram, Youtube, IMDb
Objavljeno: 27.05.2021. u 12:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p