FILM I TEATAR

Povratak kultnog filma ''Mean Girls'' na velika platna!

Povratak komedije koja je prije punih 16 godina osvojila srca gledatelja širom svijeta

Tina Fey, američka glumica koja je napisala scenarij za popularni film 2004. godine, a potom i za mjuzikl, najavila je povratak ove mega popularne komedije na velika platna, no ovoga puta u obliku filmskog mjuzikla koji će pratiti već poznatu radnju; dakle ne radi se o nastavku već o filmskoj adaptaciji mjuzikla!

Fey ne skriva uzbuđenje zbog činjenica da Mean girls priča nije završila, a posebice se zahvalila publici i fanovima na vjernosti i ljubavi koja traje već više od desetljeća, a sam projekt je na simpatičan način usporedila s megapopularnom Marvel franšizom. "Nevjerojatno je gledati koliko su film,a potom i mjuzikl značili publici", izjavila je Fay Variety. "Provela sam punih 16 godina s tim likovima, oni su moj Marvel svemir i jako ih volim." Iako javnost priželjkuje još jednom vidjeti slavnu The plastics četvorku, još uvijek nije poznata glumačka postava koja će ovoga puta nositi cijelu priču, a ono što zasad znamo jest da će film izaći pod etiketom Paramount Picturesa, a muziku koja će u filmu imati veliki značaj potpisuju Jeff Richmond i Neil Benjamin.

I iako se mnogi pitaju po čemu će se druga ekranizacija razlikovati od one prvotne, sigurni smo kako će, uz mnogo pjesme i plesa, biti jednako fetch i zabavna, baš kao i original kojemu se rado vraćamo i danas!

Foto: imdB, Youtube
Objavljeno: 24.01.2020. u 14:59
Tagovi: film, tina fey

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p