FILM I TEATAR

Producent hit filma Bohemian Raphsody najavio film o glazbenoj karijeri Michaela Jacksona!

Kontroverzni kralj popa na velikim ekranima!

Nedugo nakon što je ugledao svijetlo dana, film o legendarnom pjevaču - Freddiju Mercuryju postao je planetarno popularan; zaradio je više od 900 milijuna dolara širom svijeta, a zvijezdi Ramiju Maleku osigurao Oscara. Producent Graham King sada se nada da će ponoviti uspjeh biografskim filmom o ekscentričnom kralju popa – Michaelu Jacksonu.

Za scenarij filma zadužen je John Logan, koji je prethodno radio na uspješnoj seriji Penny Dreadful ali i na filmu Skyfall, a koji će u suradnji s producentom razraditi priču o Jacksonovom životu. S obzirom na kontroverzni dokumentarac HBO-a koji je zaradio tužbu od 100 milijuna dolara, ali i na turbulentni život kralja popa, producenti i scenaristi imaju složen zadatak; ispričati njegov čitav život na što autentičniji način obuhvaćajući sve trenutke koji su definirali njegovu karijeru do samoga kraja. Iako još nije potvrđeno hoće li Loganov scenarij uključiti priče Wadea Robsona i Jamesa Safechucka, koji su optužili Jacksona za seksualno zlostavljanje, Logan izjavljuje da se intenzivno bave detaljnim proučavanjem ostavštine Michaela Jacksona kako bi što vjernije prikazali njegov život na velikom platnu.

Ipak, ovo nije jedini projekt o Michaelu Jacksonu najavljen za 2020; na Broadwayu će se od srpnja prikazivati mjuzikl "MJ the Musical", u kojemu će glavnu ulogu imati glumac Ephraim Sykes, a koji će također biti fokusiran na život i glazbena postignuća pop legende.

Foto: unsplash, Instagram
Objavljeno: 27.11.2019. u 13:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p