FILM I TEATAR

Prvi domaći igrani film koji okuplja najveće YouTube i Instagram zvijezde regije

Najutjecajniji mladi influenceri iz regije po prvi puta zajedno na filmu

Najzvučnija imena domaćeg virtualnog prostora, u kojem današnje generacije doslovce odrastaju, sudjeluju u zajedničkoj filmskoj avanturi, igranom filmu IDEŠ? IDEM!, dugometražnom prvijencu Ljube Zdjelarevića koji uskoro stiže u kina.

Ovaj nekonvencionalan projekt kao pravo osvježenje na domaćoj filmskoj sceni - po prvi puta na filmu okuplja najpoznatije influencere i YouTubere iz regije, a to su Veronika Rosandić, Kaja Kočevar – “Kaya Solo”, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić – “Baka Prase”, Nika Ilčić, Amel Družanović - Meca Cazin, Nenad Krstić - Tony TCTN i mnogi drug.

Film je nastao u produkciji Kinoteke i distribuciji 2i Filma, a donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula u izvedbi najutjecajnijih influencera regije, u kojem svatko od njih predstavlja – samog sebe. Iako film funkcionira kao fikcija, jedinstvena je to prilika za približavanje mladim zvijezdama koje su zaposjele virtualni prostor i vješto iskoristili zadanosti digitalnog doba kako bi od svojeg imena izgradile – brend.


Spomenuta ekipa kreće na spontano putovanje, na kojem će ih zadesiti neočekivani događaji, obrati i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, ali i započeti nove, a sve s konačnim ciljem da putovanje završe na velikom gejmerskom okršaju u Istanbulu. Kako tko od njih funkcionira u zadanim uvjetima te koliko se virtualna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, tj. lika kojeg utjelovljuju, publika će moći provjeriti već od ove jeseni u svim kinima.

Ideš? Idem! dugometražni je prvijenac Ljube Zdjelarevića, scenarij potpisuje Nikolina Bogdanović, produkciju Kinoteka, a producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, dok montažu potpisuje Ana Marija Sremec.

Foto: PR
Objavljeno: 25.07.2019. u 11:31
Tagovi: film

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p