FILM I TEATAR

Quentin Tarantino najavio treći nastavak kultnog filma Kill Bill!

Uma Thurman ostaje glavna zvijezda još jednog nastavka!

Ekscentrični redatelj još je ljetos natuknuo da će, ukoliko se odluči na snimanje nastavka nekog filma, to svakako biti Kill Bill! Sada je glasine potvrdio gostujući u studiju radija Sirius XM, gdje je ujedno i otkrio da je u pregovorima s genijalnom Umom Thurman koja će, još jednom utjeloviti zaručnicu!

U radio intervjuu s Andyjem Cohenom, Tarantino je otkrio da, u suradnji s Umom Thurman, razvija priču za nastavak legendarnog filma Kill Bill. Iako je, nakon što je snimio 10 filmova, izjavio da će se u potpunosti povući iz filmske industrije, čini se da do toga ipak još neće doći. ''Sada imamo ideju koja je zanimljiva i dostojna nastavka. Nisam htio snimiti nešto samo da nastavimo sa snimanjem. Smatram da se lik zaručnice dugo i žestoko borio i da zaslužuje kvalitetan i značajan nastavak u svojoj priči. Dok nismo došli do ideje koja je djelovala legitimno, nismo ni razmišljali o snimanju nastavka'', izjavio je Tarantino. Po svemu sudeći, Uma Thurman ostaje glavna zvijezda trećeg nastavka, a priča će se i dalje stvarati oko života zaručnice. Prisjetimo se, zaručnica je žena koja se budi iz kome s misijom da uništi ubojice koji su je izdali. Uma Thurman je za tu ulogu zaradila nominacije za Zlatni globus, i to za nastupe u filmu iz 2003. i 2004. godine!

Ostali detalji o snimanju nastavka nisu poznati, ali redatelj je, uz detalje same priče, otkrio da u budućnosti planira napisati roman i snimiti TV seriju od pet epizoda za koju je već napisao scenarij. U svakom slučaju, nestrpljivo iščekujemo svaku ekranizaciju pod redateljskom palicom Quentina Tarantina koja će u narednih par godina ugledati svijetlo dana!

Foto: IMDb
Objavljeno: 11.12.2019. u 15:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p